Dæk - Autocenter Gilleleje
Dæk

Vi er et autoriseret dækcenter. Hos First Stop Gilleleje er vi specialister i montering af dæk, samt afbalancering. 

Din lokale dæk-specialist i Gilleleje

Hvis du leder efter kvalitetsdæk til din bil, så er du kommet til det rette sted. Hos Autocenter Gilleleje er vi specialister i dæk og har mange års erfaring i at finde de helt rette dæk til din bil. Uanset hvilke behov og køreegenskaber du ønsker, så har vi et stort udvalg af dæk og vi tilbyder kyndig vejledning og service når du besøger os på vores autocenter i Gilleleje.

Hos Autocenter Gilleleje tager vi højde for dine behov og tager udgangspunkt i netop din bil for at sikre, at du får de optimale køreegenskaber og den bedst mulige sikkerhed på vejene. Valg af dæk afhænger af dine køre vaner og din bil, og derfor spørger vi ofte ind til hvor meget du kører, og om du primært kører i byen, på landevejen eller på grusveje. Hos Autocenter Gilleleje kan du forvente den samme gode service, uanset hvilken forespørgsel du kommer til os med.

Uanset hvad dit behov er, så står vi klar til at rådgive dig om de rette dæk. Vi kan klæde dig godt på til de forskellige årstider med vores store udvalg af både sommer- og vinterdæk. Der er nemlig stor forskel på styreegenskaberne og bremselængden på de forskellige sæsondæk, og derfor er det vigtigt at tage højde for vejret når du skal vælge dine dæk.

Hvis du er i tvivl om dine dæk skal skiftes, eller hvis du mangler rådgivning, så kig forbi vores autoværksted i Gilleleje. Vi tilbyder gratis og uforpligtende tjek af dine dæk for at sikre, at du har sikkerheden helt i top.

Du kan altid forvente kvalitetsdæk hos os

Kvaliteten af dine dæk kan have en betydning for køreglæden og din oplevelse når du kører bil. Med kvalitetsdæk kan du køre langt flere kilometer på dine dæk, og derfor er de en rigtig god investering både på den lange og korte bane.
Hos Autocenter Gilleleje udbyder vi kvalitetsdæk fra de største internationale dækproducenter som Michelin, Pirelli, Bridgestone og Firestone.

Vi hjælper selvfølgelig med montering af dine dæk, og hvis uheldet skulle være ude, tilbyder vi reparation af både dæk og fælge.