Fælge - Autocenter Gilleleje
Fælge
Vi forhandler fælge af høj kvalitet, som er tilpasset netop din bil og dine særlige behov

Fede fælge til din bil

Vi forhandler fælge af høj kvalitet, som er tilpasset netop din bil og dine særlige behov. Hos Autocenter Gilleleje er vi specialister i dæk og med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde de helt rette fælge. Vi sætter altid vores kunders behov og ønsker først, og sikrer dig den samme gode service hver gang.

Vi tilbyder altid de nyeste modeller indenfor fælge. Desuden har du mulighed for at se de sidste nye modeller af fælge i hos Svendborg Dækcenter, idet vi har dem udstillet på værkstedet.

Nye biler bliver som udgangspunkt ofte leveret med sommerfælge fra fabrikken. Derfor er der opstået stor efterspørgsel efter fælge der egner sig til vinterdæk. Normaltvis er almindelige alufælge ikke produceret til at være modstandsdygtige overfor sne, slud og salt, og derfor er vinteralufælge blevet specielt produceret til at kunne modstå vinterens barske vejr, uden at gå på kompromis med det stilrene look.

Dog er alufælge mere tilbøjelige til at korrodere, modsat stålfælge, hvilket betyder, at fælgene kan nedbrydes med tiden, hvis de er udsat for det ekstreme vintervejr og ikke er lakeret med den rette lakering. Dette kan samtidig føre til, at fælgene ikke vil forsegle tilstrækkeligt, og dine dæk vil miste deres dæktryk. Producenterne har derfor udviklet alufælge med en speciel lakering der kan klare vintervejret, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at dine alufælge er hellakerede hvis de skal monteres på vinterdæk.

Hos Autocenter Gilleleje har vi et stort udvalg af fede fælge til dine sommerdæk, og vi kan vejlede dig i hvilke fælge der egner sig bedst til dit behov, uanset om du leder efter et sporty look til sportsbilen, eller fede fælge til at elevere familiebilen. Vores udvalg består selvfølgelig af kvalitetsfælge fra de store anerkendte producenter.

Er du på udkig efter stålfælge, har vi også et flot udvalg. Stålfælge er idag af langt højere kvalitet end førhen, og derfor vil de ikke have en negativ påvirkning på din køreoplevelse. Hos Autocenter Gilleleje kan du finde dine stålfælge af høj kvalitet, og vi sørger for at finde de helt rette fælge til dig.

Kontakt os for mere information, eller besøg vores autocenter i Gilleleje. Vi tager imod alle henvendelser med åbne arme.